måndag 7 maj 2012

Kaisa och Nicita har ordet.

Nu är vi ruskigt arga.
I går fick vi vara ensamma HELA dagen...ja matte kom hem en snabbis efter 7 timmar. Så länge får man väl inte lämna en hund ensam.
Dom åkte på morgonen och då hade matte packat en stor kasse med en massa mat...pajer hon gjorde på lördagen och en sås som luktade bara sååå...Vi fick varsitt futtigt kex, så jäkla orättvist
Vet ni va hon gör när hon kommer hem? Brygger en stor kanna kaffe, vispar grädde och tar fram dem mumsiga blåbärspajen. Tar ut oss på en snabb kissetur så går hon igen.
Vi börjar faktiskt undra vad som försiggår. Jo säger matte. Det är så att vi är flytthjälp, ska flytta en massa tunga möbler och tunga flyttkartonger och ni kommer bara att va i vägen. Skitsnack...vi hade kunnat hjälpa till...hade säkert funnits något vi kunde bära.
När dom äntligen kommer hem, ja då byter matte till sina stallkläder...va f-n menar hon med detta. Hon ska titta på när laget tränar dressyr inför tävlingen nästa söndag. Å så ska hon hjälpa till att fixa en del. Såklart tjabbade hon med tjejerna...vi vet hur det brukar va. Tack och lov stannade husse hemma men han va inte mycket till sällskap...han va trött efter flytten...gubbe.
När matte kom hem efter flera timmar tog hon ut oss på en liten pytterunda...hon va trött och hade ont i hela kroppen...haha det kunde hon ha.
Ja det blev inte mycket för oss i går.

Å i dag tar hon fram en massa gamla badlakan. Vet ni va det betyder? Vi ska badas...nu får det väl för fasiken räcka. Jodå, in med oss i duschen...vi hade inte en chans att dra. Vi undrade hur denna dagen skulle sluta.
Men något positivt blev det...en lång tur i skogen. Snacka om att vi sprang omkring, ja Nicita far som en stolle, Kaisa tar det lite lugnare. Men så härligt det va att bara få ge järnet. Lite aktivering skulle vi få...leta saker och så fick vi leta godis i vattnet...ja Kaisa får nog erkänna att hon inte gick i vattnet och letade.
Men nu ska ni få höra. När vi kom hem käkade matte lite snabbt så drar hon på sig stallkläderna....nu är vi sura. Ensamma igen. Husse kom iofs hem efter en stund men ändå. I dag va hon borta länge länge...varför undrade vi. Jo hon tog med Echo till det saftiga gräset så han fick beta lite, han tycker det är så mumsigt...fjäsk för honom. Undrar hur morgondagen ska bli...

Här har ni han som hon fjäskade för...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar