måndag 25 juni 2012

Vilket skitväder vi har

Det har inte blivit så mycket uteaktiviteter, bara lite grand.
Vi har varit i Halmstad och tränat rally och lydnad tillsammans med Gittan, Ronja, Anki, Erika, Stephanie och Malin. Har kanske glömt någon, i så fall ber jag om ursäkt. Både Nicita och Kaisa har gått bra på träningarna. Det är hopplöst att vara i Oskarström, knotten äter upp oss.
Vi har även varit i skogen tillsammans med Ylva och Marje.
Oskarström har haft sin lydnadstävling och det var mitt sista uppdrag i lydnadssektorn. Jag måste tänka på min hälsa. Har fått bannor av min läkare och det är skönt att ha så många vänner som stöttar mig.
Samma helg var det 3-dagars hopptävling på Mickedala. Synd nog fick jag tacka nej till att vara funktionär, här var det också hälsan som fick styra.

En kväll var jag på VIP-kväll i HALMSTAD HUNDARENA och HALMSTAD HUNDSIM. Vilket otroligt ställe vi har fått i Halmstad. Vi blev visade runt i hela anläggningen. Ska bli spännande med kursen som jag och Nicita ska gå, lära oss att träna på balansbollen.


Echo har fått åka till Tiarp på sitt grönbete...snacka om lycklig häst. Det är skillnad mot att gå i grushagen i Mickedala.

Så har vi haft midsommar...med skitväder.
Tack och lov var det bra väder på torsdagen. Då kom Ante hem och vi skulle ha lite grillfest hemma hos Icka och Anders. Vi hade kanonväder, varmt och soligt på deras altan.
Sen var det tänkt att vi skulle vara i stugan men vi stannade i stan. Inte kul att vara där när det bara regnar.
Både midsommar-afton och midsommar-dagen var vi alla samlade hemma hos oss med sedvanlig midsommar-mat och grillning.

Till helgen eller måndag går flyttlasset till nya lägenheten i Göteborg. Ska bli skönt att bli av med allt som vi har fått ha här hemma, allt kunde han ju inte ta med sig till första boendet.
Det känns skönt att ungdomarna har fått ordning på sina nya boende.

I dag har jag varit hos ögonspecialisten. Blev inte mycket klokare, bara 300 kr fattigare. Men men, vi får se vad han kan göra. Ska göra samma undersökning i augusti för att se om det har blivit någon förändring vilket jag inte tror. Dom vill väl ha 300 kr till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar