torsdag 19 december 2013

Kursavslutning

Igår hade vi kursavslutning i Rallylydnad Avancerad/Mästarklass.
Det har varit Ingrid med Bellman (Bus) en helt underbar goldenkille i sina bästa år (7 år). Han är full av energi och kan ibland få sina spel.
Marje med sin "lille" Oden...ja alltså han är en stor långhårig schäferhane ( Oden och min Kaisa har samma mamma så dom är nära släkt). Oden är en lugn hund och trots sin storlek är han otroligt smidig, vet precis var han har sin kropp.
Maggan med sina collietjejer, Agnes och Mitzie. Dessa 3 tjejer har gått från klarhet till klarhet...snacka om att utvecklas. I går sa vi att hundarna är som gummidockor, som dom kan böja på sina kroppar.
Ulrika med sina golden Äddi och Kakan. Tyvärr har Ulrika varit lite krasslig och därför inte varit med så många gånger. Men det vi har sett av dom så är dom på god väg...snart ser vi även dom på tävlingsbanan.

Jag har svårt att fatta att det redan har gått 7 veckor...vi har haft så himla kul.
Vi kommer alla att fortsätta träffas och träna, finslipa inför vårens tävlingssäsong men först ska vi alla ha lite jullov.

Vi avslutade kvällen med att titta på filmer, jag filmade dom när dom gick banan, och kommenterade och jag kan ärligt säga...vi hittar inte många avdrag. Dom är superduktiga och när man har så entusiastiska humoristiska kursdeltagare kan man inte annat än ha KUL.
Klubben bjöd på olika bärpajer och kaffe.

Sen hade våra härliga rallybrudar fixat varsin present till mig och Anki...dom är bara så gulliga.
Kolla bilden...en "flaskvagn" som Marje har gjort och i den har dom ställt en flaska med något mumsig att smutta på.

Tusen tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar