söndag 17 november 2013

Helgen som varit!

I fredags kväll hade vi ett litet födelsedagskalas. Vi beställde hem köttplanka och fiskplanka från Folkparksgrillen...något jag kan rekommendera.


 
 
I går var jag och Anki på Falkenbergs brukshundklubb på deras KM. Anki skulle döma rallylydnaden och jag följde med som skrivare. Det blåste riktigt kallt men alla ekipagen spred en värme...glada positiva hundar med sina mattar.
När vi var klara gick vi in i klubbstugan där vi blev bjudna på lunch och fika. Falkenberg är en trevlig klubb att komma till, man känner sig alltid välkommen.
 
Idag har vi haft ett kanonväder, nästan vår i luften. Vi har varit i skogen tillsammans med Marje med Oden och Ylva med Spike. Vi gick en lång runda och mitt i skogen körde vi ett sök. Ylvas lille Spike är en helt underbar liten goldenkille...han älskar sin matte, gör allt för henne. Som han letade när Ylva hade gömt sig...han kommer att gå långt.
Oden gjorde också ett kanonjobb och även Nicita. Det gick i 360 knyck, hörde hur hon for omkring...ja vi hade ett gäng duktiga sökhundar. Kaisa fick bara titta på...går ju inte att släppa henne. Som vanligt fikade vi och sedan tränades det lite av varje. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar